Hoe werken we

Aan het fundament van ons werk ligt de overtuiging dat we onze gezondheid nooit echt zijn kwijt geraakt   en dat het met ons wezen verbonden is . Het is vaak overschaduwt door onze ervaringen en gewoontepatronen.

Leven doe je niet alleen en veel van onze positieve en negatieve ervaringen en lijden zijn een gevolg van onze relatie met de omgeving. Hier ligt ook het belang van de relatie van de therapeut en client en hier schuilt ook de verbondenheid in samenwerking en bereidheid om  ervaringen aan te gaan bij zowel de therapeut en de client.

IMG_2431

Bert gebruikt mindfulness in zijn gesprekstherapie, psychodynamische reflectie.

IMG_2200

Bernadette’s holistische counselling omvat , gespreks therapie, aura reading, en healing.

 In het nu leven, wordt door helderheid en mindfulness, de basis waardoor aandacht op een natuurlijke wijze belichaamt wordt en haar kracht vindt, zowel in je denken als in je lichaam (zintuigen). De ervaring hiervan is  (ge)heel, coherent, niet gespleten, niet dualistisch en biedt een soort innerlijk weten dat helend werkt.

 

No one imagines that a symphony is supposed to improve in quality as it goes along, or that the whole object of playing it is to reach the finale. The point of music is discovered in every moment of playing and listening to it. It is the same, I feel, with the greater part of our lives, and if we are unduly absorbed in improving them we may forget altogether to live them.

Alan Watts